Blogmasochist.

Mareridt og lange kønslæber

Dansktop Banko i Allerhuset

Dansktop Banko i Allerhuset

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men jeg går altså stadig og hjernetumler med ting, som nok er i den lettere afdeling. Her et lille udpluk.

#1: Forleden vågnede jeg seriøst midt i et mareridt, hvor følgende skete: Nogle inde fra Bloggers Delight havde ændret i min ‘Om mig’-tekst, fordi den ikke var blogger-agtig nok. Pludselig stod der, and I quote: “I am a twenty-something girl with passion for words, journalism and freshly ground coffee“. Bvaaadr….

#2: Jeg gad godt at vide, om man kan finde nogle nogenlunde anstændige fiskefrikadeller i supermarkedernes kølediske (jeg er all in på convenience pt.) for jeg er virkelig ved at være træt af at bruge 20 kroner på 2 forvoksede melboller.

#3: Der findes ingen flertals-form for ordet frygt. Det er ret nederen. Og begrænsende. “Hvad er dine største frygter?”

#4: Har I bemærket Wishs’ tagline? ‘Wish – Shopping gjort sjovt‘ – og er jeg den eneste, som tænker, at deres målgruppe nok er dem, der i forvejen synes, at shopping er lidt for sjovt?

#5: Lidt i samme afdeling, så poppede der en konkurrence op på min Facebook. VERO MODA udlodder ET ÅRS FORBRUG AF JEANS til en heldig vinder. Et års forbrug af jeans? Altså… ét par, eller hvad?

#6:Det, vi taler om er underholdning uden at være dumt”, skriver jeg i min Podcastservice, og jeg ved ikke, om jeg måske bliver nødt til at trække i land. Radioprogrammet er utvivlsomt et format, som skiller vandene, og jeg har primært været på thumbs up-siden, lige indtil jeg i går – for første gang nogensinde – blev nødt til at slukke radioen i lutter vrede. Mary Consolata Namagambe, som er debatskribent ved Politiken, skrev i sidste uge klummen ‘Hvorfor skal man skamme sig over at have lange kønslæber?, hvilket jo er et uhyre relevant og vigtigt spørgsmål, som Det, vi taler om (eller primært Anna Thygesen, som må være født med kønslæber størrelse x-small) beslutter sig for at nævne ved fredagens program. Klummen beskriver blandt andet, hvordan unge piger i Uganda hiver i deres kønslæber for at få dem længere, fordi det giver bedre orgasmer; Marys pointe er ikke, at vi skal gøre det samme, men at danske piger og kvinder måske kunne ‘lære lidt af de afrikanske kvinders vaginale selvtillid og afslappede forhold til deres køn.’ Det synes jeg ikke er verdens dummeste pointe – tværtimod. Nå, men lad os vende tilbage til Det, vi taler om og deres ulidelige kønslæbestrøm ført an af Anna Thygesen og nogle mænd (som formentlig ikke har skamlæber og nok heller aldrig har haft det) som bruger 10 minutter på at latterliggøre klummen ud fra deres præmis om, at ‘OMG, der er sgu da ingen, der skammer sig over deres skamlæber‘ (implicit “og hvis man gør, så skal man eddermaeme finde noget andet at gå op i.”) Jeg vil gerne bede panelet om at gennemgå gældende tal for kønslæbeplastik, læse lidt op på emnet, lave en lille rundspørge blandt deres kvindelige bekendte, og så skal de vende tilbage med et Undskyld, fordi vi virkede som nogle ignorante og arrogante røvhuller, før de vender emnet igen med nogle kvalificerede indspark. Det synes jeg faktisk, at de skylder.

#7: Her er, hvor lidt der skal til, før jeg synes, at mænd er ret nuttede:

screenshot herfra

screenshot herfra

Næste indlæg

Blogmasochist.