10 ting om Karoline - forfattet af hendes mor

Apropos hende der Vero Moda-Pigen…

vanilla

så har jeg farvet mit hår. Tonen hedder Vanilla, og det er, hvad det er: super vanilla. Men jeg kan faktisk også god lide det, og hvis ikke, det var, fordi jeg lige havde købt en silverblonde-farve i Kroatien til 25 kroner, var jeg nok gået full basic det næste lange stykke tid. 

… hvilket giver næste apropos: Jeg har lige været et hurtigt smut i Kroatien. Alene. For at arbejde. Det var enormt smukt, meget varmt og sygt hårdt (sammenlign det med en meget krævende studietur, hvor du ikke selv har valgt det selskab, du skal være sammen med 12 timer om dagen.) På turen gik det også op for mig, hvor fint det egentlig er, at Mary fik Frederik (modsat at han var blevet gift med undertegnede, hvilket er et perfekt sandsynligt scenarie). Jeg ville nemlig slet ikke egne mig til at blive prinsesse; på mit fornemme hotel havde jeg sådan en Butler-type, der gerne ville ordne ALTING for mig, og til sidst blev det altså lidt akavet, når jeg insisterede på selv at bære min fucking 0,2 L americano op på mit værelse. Folk skal bare ikke være under mig.

… sidste weekend læste jeg Maria Gerhardts ‘Tranfervindue’ på 40 minutter. Fin bog, som gav mig makabert ondt i maven – måske fordi vi nu har fået at vide, at min mosters cancerbehandling er lindrende og ikke helbredende. Anywho, jeg får nok ikke læst bogen igen, så hvis nogen vil overtage, skal I være så hjerteligt velkomne.

… en af mine gamle venner fra gymnasiet sendte mig et billede af nogle tal fra sådan en fancy vægt, der både kan måle fedtprocent og lean mass og alt det der. Han anfægtede tallenes sandhedsværdi, for han mente altså ikke, at han vejede 91 kg og KUN havde en fedtprocent på 5.
I øjeblikket følte jeg mig sådan lidt farmands-høhø, så jeg besluttede mig for at lave den omvendte “Mand skriver til kvindelig sælger på DBA og beder hende om at tage et billede af den BH, hun sælger, mens hun har den på”-situation (I véd, fordi han gerne vil se hendes patter, ikk) Så jeg skrev til Sebastian, den gamle ven, at han kunne sende et billede af sig selv uden tøj på, så kunne jeg vurdere hans fedtprocent. Åbenbart er den så lav, og hans hjerne så medtaget, at han prompte hoppede på mit trick. Vi blev enige om 8-9 procent.

… min allerkæreste veninde er gravid. Jeg græd, da jeg fik det at vide, og jeg kæmper stadig med tårerne, hver gang jeg tænker på det. Imidlertid føler jeg mig også lidt som en røv, for jeg har også gået og tænkt: “Hmmm… vi har aldrig fået vores sidste bytur. Det er jeg faktisk ikke okay med. Skal vi aldrig jersey turnpike sammen over en flaske tequila igen?” Ér jeg en røv for at være så egoistisk?

… til træning i dag skulle vi lege hypheste i elastikker. Jeg har mange modermærker, men nu har jeg ét mindre. Pludselig gjorde noget meget ondt, der var blodpletter på min trøje, og ja.. jeg kunne virkelig godt lide det modermærke. R.I.P.

… mens jeg skriver dette, har jeg episk griner over den rekordlave billedkvalitet i det her indlæg. Modsat min omsorg rationerer jeg min æstetik.

blod

19 kommentarer

 • Mia

  Hej
  Jeg så at du tilbage i 2018, har delt en opskrift på den lækre iceblend med mint. Kan du tilfældigvis huske hvad opskriften var på orange knas?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Nu vi snakker om Vanilla…hvordan laver man så en IceBlend med mint fra Baresso (May it rest in peace).
  Hjælp I’m an addict og du er den eneste jeg “kender” der har arbejdet på Baresso.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, åh ja! Jeg har godt hørt, at de har fjernet de notoriske IceBlends, og hvad pokker har de gang i?!
   Og i den gode sags tjeneste vil jeg selvfølgelig gerne røbe opskriften (de kan vel næppe blive sure på mig længere).
   Du skal købe denne vanillemix: https://www.amazon.com/Big-Train-Blended-Coffee-Vanilla/dp/B000WE5DPQ

   Pisk vanillemix sammen med EKSTRAstærk kaffe og skummetmælk i forholdet 1:1:1. (Til en kande brugte vi 7 dl af hver).
   Sørg for, at blandingen har køleskabstemperatur. Tag 250 ml af den, blend den sammen med 10 mint/wienerlinser, et glas isterninger (cirka 400-450 ml) til den er lækker og cremet. Velbekomme! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Du er den bedste i hele verden ❤️❤️❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det er måske så meget sagt – men tak. <3 Håber, det lykkes!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Sødeste Sebastian :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På et eller andet tidspunkt får din veninde lyst til at kaste babyen ud af vinduet, og kaste sig selv over en eller flere flasker hvad-som-helst, så længe det ikke er modermælkserstatning – så fat håb! It ain’t over yet! Og du er ikke egoistisk!
  Det gør mig meget ondt med din moster – jeg håber I får mulighed for at få nogle gode stunder sammen. Husk nu at få sagt alt det til hende, som du gerne vil… ❤️ NB: Jeg vil gerne overtage transfervinduet hvis du gerne vil af med den! Stort kram til dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Så enig med Maude her – der er et liv efter børn. Og det kan sagtens være en tur i byen med veninderne og cocktails ad libitum.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Ja.. jeg véd det jo også godt. Men der går lige nogle år, ikk’? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Jeg har totalt meget håb! (Medmindre det selvfølgelig crasher med, at jeg selv bliver gravid om 2-3 år – I wish – for så har det da lange udsigter, lol) 😀
   Transfervindue er din, du får den til den næste kop kaff’. Kram på dig også. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Nej nej, der behøver absolut ikke gå flere år. Min venindes veninde fødte for et par måneder siden, og hun har altså allerede været med ude på den helt store tur sammen med os piger, fordi hun trængte til at komme væk fra babygråd og gylp. ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Yes mand! Kæmpe fan af hende 😀 Tak for den, det er det, jeg sigter efter nu. Sender lige videre til min veninde, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Se, nu føler jeg mig lidt truffet – selvom det absolut intet har med mig at gøre ;). Hvorfor er man fan af mødre som hurtigt er klar til at komme væk fra deres børn? Altså, forstå mig korrekt nu – men kan man ikke være fan af begge dele.
   Jeg har født for lidt over 6 måneder siden – og jeg har intet behov haft for at være væk fra min datter. Jeg skal starte på arbejde om en måned, og så skal farmand hjem og gå med hende – men jeg er SKRÆKSLAGEN! Jeg kan sket ikke forestille mig at skulle være væk fra min datter så længe og kan allerede mærke at det kommer til at være en lille hjertesorg for mig at skulle væk fra hende. Ikke dermed sagt at vi har hængt sammen som ærtehalm, siden hun kom til – jeg har været ude og handle og jeg er ude og få lavet vipper uden hende fx.
   Men jeg oplever nemlig en del ‘pres’ fra mine omgivelser om at jeg BØR være væk fra hende og komme ud og at jeg er lidt en nederen type at jeg egentlig ikke oplever behovet for at være væk – så bør jeg presse det frem, altså tage væk selvom jeg ikke har lyst. Man skulle jo nødigt være FOR MEGET mor.
   Ja, det hører sig egentlig overhovedet ikke til her, men det ramte mig bare lige, fordi jeg selv føler at jeg hele tiden skal forsvare at jeg ikke har behovet for at tage ud uden mit barn. Jeg håber bare at du vil give din veninde plads til at være præcis den mor og det menneske hun har lyst til – uden at være mere eller mindre sej af den grund 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Nej, det hører måske ikke lige til her, men fred være med det – det bunder jo nok i, at kun jeg og min veninde kender den kontekst, det er skrevet i. 😉
   Alt det med min veninde er skrevet lidt i pis, og jeg tror ikke engang, vi har været i byen sammen siden… vi måske var teenagere eller noget i den dur. Faktisk har vi tit snakket om, hvor dejligt vi har det, når vi bare chiller over en kop kaffe fredag aften – helt uden behov for vodka og den slags. Så no worries – og jeg tror heller ikke, min veninde er bekymret for det. Hun véd godt, at jeg kun indtager alkohol (fordi jeg ikke gider drikke) en gang om året, så presset bliver formentlig minimalt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting om Karoline - forfattet af hendes mor