13 dage. Plus det løse.

Det var også på tide: Ny liste.

En er rigtig kommet ud af fosterstilling, hva

Jeg bruger min juleferies sidste fredag aften på at skrive en artikel. Eller “på at skrive” er i sandhed en meget diplomatisk formulade, for jeg skriver cirka, som om jeg blogger, og så er det dybest set nok mest konstruktivt at være her i stedet. For tiden befinder jeg mig i sådan en mærkværdig og ganske ubehagelige social skærsild, hvor jeg hverken kan holde ud at være alene eller at være sammen med andre mennesker. Det, der hjælper mig ud af ensomheden, er at skrive. Så det prøver jeg nu. Denne gang i form af en liste – og den er præcis lige så uvinklet som den artikel, jeg (ikke) har skrevet. I plejer heldigvis at være overbærende.

# Alle vil bolle med Jesper Buch.

# Speaking of bolle: Efter mit keglesnit har jeg oplevet nye tilstande i mit underliv. Ikke nok med at have livmoderhalssmerter når jeg har menstruation, har jeg dem nu også i generøse mængder, når jeg har ægløsning. Og når jeg er liderlig. Det føles lidt, som om et menneske med meget skarpe gelé-negle niver hårdt og længe i mig. Er jeg den eneste?

# Som jeg lige gik og håbede, at dette Herrens år ville være året, vi ikke længere skulle cope med turistcyklister og dertilhørende foruroligende adfærd i trafikken, overværede jeg den 1. januar tre styks af førnævnte i bilernes venstresvingsbane ved Christmas Møllers Plads (for reference svarer det lidt til at cykle i nødsporet på E45). Det mest imponerende? De virkede på ingen øjensynlig måde påvirkede af, at alle mennesker i en radius af 10 kilometer kollektivt facepalmede og dyttede af dem.

# Findeløn til den første, der kan sende link til den mest kvalificerede analyse af Iran/USA/Irak/Verdenssituationen lige nu.

# Den her er måske lidt indforstået, og måske er I heller ikke de rigtige at spørge, men: Kigger I nogensinde på videoer af mænd, der dødløfter? Hvis ikke, så prøv det lige. Og bemærk så, hvordan de (mændene, that is) helt konsekvent trækker vægtstangen op til klunkerne, således der opstår et øjebliks bolle hviler på stang-situation. I am not to judge, men virker det ikke umiddelbart som noget, der burde være ganske ubehageligt?

Forleden lavede jeg Tiramisu, men på grund af nytåret havde mange fået lignende ide, og det var således ganske umuligt at opdrive ladyfingers på hele Amager. Heldigvis skal der mere til at slå mig ud af kurs, så jeg brugte Bastogne-kiks i stedet. OG SERIØST! PRØV DET.

# Lige som jeg naivt gik og håbede på, at mennesker blev klogere, lærte af deres fejl og den slags, stødte jeg på nedenstående. Nok er nok, siger jeg!

 

Næste indlæg

13 dage. Plus det løse.