Pølsesnak

Jeg forstår ikke … #15

… hvor bloglovin er blevet af. Ærligt: Hjælp!

… hvad vi snart stiller op med navngivningen af de der læber, halvdelen af jordens befolkning har mellem benene. Vi har heldigvis snart fordrevet “skamlæber”, men min fornemmelse siger mig, at “kønslæber” også snart er forældet lingo. Mit ræsonnement er, at vi snart (7-9-13) også har en majoritetsbefolkning, der ikke abonnerer på, at kun piger har vulvaer, og kun drenge har penisser. Så nyt navn. Jeg har ikke et godt bud. Venuslæber?

… hvordan det gik til, at staten nåede frem til deres tempobonus på 19 milliarder til cirka 1000 mennesker, der formentlig aldrig havde formået at tjene den slags penge selv. (Ja, undskyld… jeg har været væk i et stykke tid, så noget af det her kommer lidt på bagkant). Hvis der er noget, der gjorde mig fundamentalt “ud af min gode forstand”-sur og gav mig akut lyst til at melde mig ud af samfundet – or whatever this is – så er det netop kompensationsordningen til de danske minkavlere. Eller måske rettere: Alt det, der ligger bag. Prøv et sekund at overveje, hvis psykiatrien havde samme lobbyistisk pondus. Altså wauw, så kunne det være, halvdelen af os ikke var ved at smelte sammen. Hvilken smuk tanke.

… om der er en regel om, at demografien og interne tensions (primært mellem småbørnsforældre og andelsjubilarer) i alle andelsboligforeninger er sådan, at man ikke kan afholde en generalforsamling uden at gå en time over tid. 

… inflation. Hvis man nu bare trykte en masse ekstra penge uden at sige det til nogen, ville man så ikke nogenlunde problemfrit kunne undgå det?

… hvordan jeg i løbet af det sidste år har ramt min første vedholdende stime af følelsen af at være gammel. Eller i hvert fald bare ikke at være en af de unge længere. Jeg er som bekendt en “Millennial”. Det har jeg altid været. Millennials har altid været de unge, normkritikerne, idealisterne, dem, der gjorde op med det etablerede. Men så skete Gen Z. Og jeg tager nu mig selv i at undgå sideskilning og skinny jeans for deres skyld – eller i hvert fald bare for at undgå, at de griner af mig. 

… om Instagram er gået i stykker, eller om deres algoritmer bare prøver at give mig det sidste spark væk derfra? Jeg synes ærligt næsten ikke, der er andet end hvide, priviligerede piger, der reklamerer for måltidskasser eller laver tryouts.

… om boligmarkedet (i København) kommer til at krakke. Jeg har svært ved at forestille mig det, ligesom jeg også har svært ved at forestille mig at betale 3,5 millioner kroner for en toværelses på 59 kvadratmeter. 

… hagl. 

… hvordan jeg overkommer angsten for at vende tilbage til arbejde og et 9-17 job igen. Eller at lave aftaler med mennesker. Eller at skulle mere end én ting i løbet af en dag. Wow. Bare wow. 

*

Jeg blev oprigtigt glad, da jeg læste jeres kommentarer på mit sidste indlæg, jeg skrev for efterhånden længe siden. Jeg er stadig glad (også for jer, hvis I stadig er her), og jeg vil gerne være her igen. Jeg bakser lidt med nogle af de ting, jeg gjorde, dengang jeg var meget tynd og trist, og derfor er det lidt svært. Men forhåbentligt kan jeg finde ud af at sætte mig til rette og skrive det hele ned – også inden, der er gået for mange dage.

Stort kram herfra. Håber af hele mit hjerte, I har det okay og kan finde ud af det meste <3

36 kommentarer

 • We’re still here <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Og hvor er det bare sindssygt dejligt ♥️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Velkommen tilbage, du har været savnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Skønt at høre fra dig! 😃 Og jeg kan se, at det er flere dage siden dette indlæg blev lagt op – og kan så fortælle dig, at det er, fordi Bloglovin nu kun virker på IPad (og jeg bruger ikke min iPad så meget tydeligvis! Ellers havde jeg opdaget dette indlæg noget før.)
  OG jeg har også accepteret, at jeg vist nok er ved at blive gammel her som 32-årig (med hus, bil, mand og 2 børn – hm, kan faktisk ikke rigtig identificere mig med den beskrivelse af mig selv, så måske er det lidt en påtvungen accept af alderdom…? Jeg rocker stadig sideskilningen i hvert fald 😅)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   TAK og TAK og TAK! 😀
   Det hele giver jo mening nu – bortset fra at det overhovedet ikke giver mening … hvorfor i alverden vælger man at lukke ned for det device, alle seriøst bruger? Det er da for åndssvagt, men det besvarede mit spørgsmål, og jeg har sjælefred. Tak for det!
   Haha, måske er det, fordi du ikke bruger så meget tid på TikTok, som jeg gør? Der er nærmest erklæret åben krig mellem Millennials og Gen Z, og sidstnævnte har altså besluttet sig for at likvidere sideskilningen. Men please, rock den endelig, den er alligevel også megaflot, og det er bare mig, der er blevet unødigt influeret af 15-årige!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Min bloglovin virker på en Samsung Galaxy 20 android telefon – og dejligt du er derude og har lyst til at skrive lidt til os

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Der er næsten ikke det, jeg hellere vil <3
   Og hvad angår Bloglovin … nu er jeg bare fortvivlet og forvirret igen :'( Måske er det bare på iPhones, den er fjernet? ….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Jeg kommer gennem Bloglovin på computer. Den er ikke god, men den samler i det mindste alle mine blogs og indlæg ét sted. Evt. prøv at skift til RSS (er det ikke det, det hedder?). Kh, dejligt du er her igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   JO! RSS lyder rigtigt (hvordan man gør det i praksis er straks værre :p ) – og det er vist også den samme løsning, jeg kører på lige nu. Udfordringen er app’en til smartphone, der lader til at være pist borte :'(
   Kæmpekh også, og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Jeg er også på stalkerholdet og meget glad for du er tilbage.
  kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   hehe, I er fandme mit yndlingshold uden sammenligning <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Kommer fra bloglovin app’en 🤔

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Virkelig? But hoow?! Jeg kan ikke finde den nogen steder, og alle links dertil er helt døde – hvor er jeg misundelig! :’(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Selvfølgelig er vi her stadig. Du er savnet<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det vil jeg aldrig tage som en selvfølge, men hvor er det dejligt. I lige måde ♥️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ids

  Jaaaa!!! Jeg er her også. Blev endda en smule star struck, da jeg gik forbi dig på gaden forleden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Kæft, hvor dejligt! ♥️
   Åh, haha … du forstår ikke, hvor meget jeg hader, at jeg ikke helt er på samme ansigtsgenkendelse, så jeg kunne sige hej og tak, når det sker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • K. Stender

   Kender følelsen. KM er den eneste af mine blogheltinder jeg har mødt IRL.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Åååårhhhhhh, mine øjne <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Ej men der var du jo! Hej❤️
  Øv med baks. Det er aldrig sjovt når ting man har tumlet med kommer op til overfladen igen. Heldigvis har man (læs mig og jeg tænker også dig) erfaring der viser at det ikke behøver at være sådan. Møs

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hej ♥️ så dejligt at læse en kommentar fra dig!
   Det ER øv, ja … og du har fuldstændig ret i den del (også) – hvis man bare er lidt opmærksom, ved man for det meste præcis, hvorfor det er lidt ned ad bakke, og for det meste også nogenlunde, hvad vejen er tilbage igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KStender

  Du er tilbage! Bedste blognyhed i evigheder!
  Bloglovin app’en har jeg for længst opgivet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Årh, kæmpe ♥️♥️♥️
   Haha, jeg hopper snart i samme opgivende båd som dig! Ved du, hvad der er sket? Har de bare nedlagt den for nye brugere?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • K. Stender

   Ingen anelse. Blev utrolig irriteret over, at app’en partout krævede,at jeg valgte et minimum af interessekategorier med deraf komplet spammet nyhedsfeeds af ligegyldigheder til følge. Det er flere år siden. Så gik jeg over til bogmærke-metoden i stedet. Det passer også bedre til en gammeldags analog bogorm. Har bemærket at andre i blogland har klaget på det sidste og undret sig over, om BLOGLOVIN selv er gået fra borde/has left the building. (Min formulering, ikke de andres).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Årh, bogmærker <3 Dét er også såååå irriterende, når samtlige tjenester vil have, man skal tage stilling til alt det der for at komme i gang. Wauw, hvor kan man hurtigt besudle sit eget feed på den måde! ("Tjooo, jeg interesserer mig vel lidt for tech" *krydser af*)
   Og det har jeg slet ikke set (fordi bloglovin har lukket for mit blogland), men cool! Og tak for update 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  Jeg er her. Og hvor er jeg glad for, at du også er. Velkommen tilbage <3 (Selvom jeg selvfølgelig er alt andet end glad for, at du ikke er et godt sted, sådan generelt.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Årh <3 Det gør mig glad. Og tusind tak!
   Og undskyld, hvis jeg får det til at lyde, som om jeg ikke er et helt godt sted. Jeg har det ok, der er bare lige nogle ting, der – næsten uundgåeligt – desværre halter.
   KH <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff

  Hmm, jeg læser dit indlæg fra bloglovin, så helt væk er det ikke?? Eller er det blevet væk på en anden måde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hmm. Læser du fra en browser eller gennem appen? 🙂 For da jeg smadrede min telefon i efteråret og fik en ny, kunne jeg ikke hente bloglovin-appen på ny, og den har manglet siden da. Men ja, har endelig fået adgang gennem browseren igen – så langt så godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Vi er her megameget stadigvæk! (Mine fingre fik skrevet ‘stædigvæk’, hvilket faktisk er et meget passende ord for, hvor ofte jeg – stædigt – er kigget forbi domænet.) Hvor er det skønt, du også er her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   “Habituel stalker” og “stædigvæk” – I er altså on fire herinde (stadig!) og jeg elsker det simpelthen så meget <3 TAK! Kan kun sige det samme til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg er også en af de habituelle stalkere 😉
  Tusind tak for din blog. Så længe du orker at have den, så er jeg her også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Habituel stalker 😀 Please, lad det blive et fast udtryk!
   Jeg er hundrede procent den, der takker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg er en af dem der faktisk tendere til at stalke dit lille sted her. Jeg har tjekket. mere end godt er, om der var nye ord fra dig siden sidste skriv.

  Dejligt at høre fra dig igen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det må jeg sikkert ikke sige, men det er jeg rigtig glad for, at du gør <3 :p Jeg HÅBER virkelig, at stalkingen bliver lidt mere interessant og gunstig fremover!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pølsesnak