En påmindelse om, at vi kravler, før vi går

30-års-kløe (og en undskyldning)

 

Jeg …

… er blevet 30.  Folk på gaden omtaler mig ikke længere “pige”, men “dame”, jeg har fået rynker, og jeg er pinligt bevidst om, at selv om jeg ikke kan forestille mig noget værre end en nat på Søpavillonen, ville Søpavillonen nok heller ikke kunne forestille sig noget værre end at lukke mig ind. Helt ærligt, så ved jeg jo godt, at 30 år er ingenting, min bog er stadig i de første kapitler, men det er, som om, at dem, der er blevet skrevet, allerede er alt for langt væk, og jeg hader og er forfærdet over, at jeg ikke kan skrive dem om. Jeg kan ikke opleve dem igen, jeg kan ikke spole tilbage. Mine 20’erne var alt. De var fester, sabbatår, rejser og booty calls, før de blev sygdom, stilstand depression. 20’erne var en ulykkelig forelskelse i en mand, der 1:1 var min far. De var et skridt frem, 10 tilbage og så lidt frem igen. Mine 20’ere var den her blog, Hvid Kaffe, det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Alt var åbent, intet var givet, og uanset hvor hårdt det nogle gange var og føltes, var hver dag som et eventyr.  Jeg ved godt, at alle de ting stadig er mig, de virker bare så uendeligt fjerne.

… overvejer at få botox, og det er formentlig et meget direkte symptom på ovenstående, men jeg har lidt svært ved at vurdere, om det er en glidebane.

… snakker med min far igen. Jeg drikker kaffe med ham, når jeg kan. Han inviterer mig på gløgg før jul. Jeg låner hans sommerhus, når jeg skal på ferie. Han inviterer mig på La Glace, næste gang han kommer til København, og selv om jeg ikke kan fordrage flødekager, nænner jeg ikke at sige nej.

… er blevet opereret i knæet og fået et nyt korsbånd for anden gang. Har pre-op febrilsk googlet: “how not to gain weight after knee surgery” og “does your body burn extra calories when recovering from a surgery” og været i obskure afkroge af nettet, men det viser sig, at uanset hvor forstyrrede mine tanker er på et teoretisk plan, bliver de sjældent til noget i praksis længere. Det er kæmpestort. Også: Jeg ved ikke, om vægtfluktuationer efter en operation er en normal krise at have, eller om det bare er mig – og jeg synes, det er for pinligt at spørge.

… havde overset 500 mails om, at bloggen snart ville lukke for evigt, hvis ikke jeg genaktiverede mit domæne og webhotel. Begyndte næsten at græde ved tanken om aldrig at kunne skrive herinde igen, så nu er jeg her, og det føles helt rigtigt. Undskyld, måske mest til mig selv, for at lukke mine tanker inde. Det skete pludselig for mange ting, der ikke handlede om mig, og fordi jeg har det bedst med kun at smide mig selv (ok, og min far*, haha) under bussen, blev det bare for svært. Jeg tror, jeg ved, hvordan jeg gør det nu.

Jeg håber, at I alle er kommer godt ind i 2023, og at jeres hjem ikke er opvarmet med gasfyr.

34 kommentarer

 • Sofie

  Yay! Jeg har savnet dine skriverier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Åh, hvor dejligt, at du er tilbage! 🤗🤩 Og tillykke med det nye tal, det klæder dig da

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hahaha, taaak! Jeg prøver virkelig at omfavne det 😩

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jaaaaa!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Dejligt du er tilbage ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du … du kom tilbage (Skønheden og Udyret!)

  Juhuuu, dejligt med dine skriblerier! Jeg er på nej til botox og flødekager (men sidstnævnte kan man komme udenom på La Glace!) Og klart ja til vægtøgningsfrygt post operation!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Skøn reference!

   Jeg tager botox til efterretning, og så krydser jeg fingre for, de har noget med gærdej. Jeg havde personligt valgt et andet sted, men sådan er vi så forskellige 😀
   Somewhat beroligende at jeg ikke er den eneste med det bavl, selv om jeg virkelig ærgrer mig over, det er et issue … this world!!!!! Og hej ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Femsen-Charlotte

  Yay! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   FEMSEN CHARLOTTE!!!! Omg!! Heeeeej for filan ❤️❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Weee! Made my day, med et nyt blogindlæg fra dig! Er så ked af at blogmediet ikke bliver brugt så meget mere! I want the old times back!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   ÅÅrh, det gør mig glad at høre ❤️
   Deler virkelig samme ærgrelse med dig. Hvad jeg ikke ville gi’ for at spile tiden 10 år tilbage (også) på den front for at opleve blogs i deres spæde, ukommercielle æra igen … gode tider

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Dejligt at du er tilbage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Yah, endelig et skriv fra dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrea

  Hold da op, at du begynder at skrive på din blog igen, er noget af det bedste der længe er sket!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrea

  Hold da op, at du begynder at skrive på din blog igen, er noget af det bedste der længe er sket!!! hurra, jeg er glad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Ok, helt enormt sød kommentar. Wauw! Tak – bare tak! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt at læse dine ord igen – tillykke med din nye alder🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Tak, og ilm, bliver jeg også nødt til at sige ❤️ har hørt, at 30’erne skulle være spændende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Dine ord har været savnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Tak ❤️ følelsen er hundrede procent gengældt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam

  Dejligt at have dig tilbage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Stort tillykke Karoline 💘💘💘
  Det lyder som om, du er landet et godt sted her i starten af et helt nyt årti i dit liv (hvad mon der kommer til at ske i dét?)
  Kh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Tusind tusind tak, Sofie 💕
   Jaa, jeg håber og venter lidt afventende, i forhold til hvad der kommer til at ske. Det er lidt noia, når man trives bedst med planer, men jeg håber, det bliver godt. Håber, du har det rigtig dejligt – det er i hvert fald dejligt at høre fra dig igen. Kh Karo

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Velkommen tilbage 💞💞💞

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En påmindelse om, at vi kravler, før vi går