42 ruller toiletpapir senere

Blogopsamling


Fucking meget single.
Bloggens første indlæg. Jeg kan huske, at jeg sad i et sommerhus i Nordjylland. Vejret var novemberagtigt (dvs. lidt ligesom i dag) og jeg var sur over at have spildt flere måneder på en idiot. Heldigvis varede vreden kun et par dage, og i dag hilser vi høfligt på hinanden, når vi ses på skolen. Hvis min mave nogle dage er ekstra oppustet, bliver jeg dog stadig ramt af en frygt for, at han har befrugtet et af mine æg.

I går mistede jeg en ven. Siden da har jeg kun set Frank en enkelt gang. Det var en smule akavet, og vi udvekslede heller ikke andet end et par kølige blikke.

Tindermatch made in heaven. Jeg slettede Gleager som match dagen efter, og måske fortrød jeg det en smule.

Ting, jeg er flov over at eje, men ikke nænner at smide ud.
Status quo. Faktisk kan jeg tilføje 2 nye punkter til listen. Bagerst i mit køkkenskab fandt jeg en Walden Farms sirup og en pakke shirataki-nudler. Jeg betragter mig selv som helhjertet madspildsaktivist. Meget muligvis kan man diskutere, om vand med fibre og sødemiddel med rette kan kaldes for en fødevare (nok ikke) men jeg nænner ikke at smide det ud. Ergo overvejer jeg en portion  Bolognese a la Zero Calories. Godt, mit køleskab er beriget med ost.

Kan man miste evnen til at blive forelsket? Jeg er tilbøjelig til at sige JA. I hvert fald er jeg stadig ufrivilligt ICE Queen på den front. Hopper snart over til min lillesøster, som er på kanten til at erklære sig selv aseksuel.

Hårfjerningscreme fra Normal.
I sommers havde jeg min debut med hårfjerningscreme, som desværre ikke formåede at fjerne hår. Den glædelige nyhed er til gengæld, at Veet rent faktisk leverer og formår at opløse uønsket hårvækst.

Blogger-bullshit.
Jeg brokkede mig over bloggere, fordi jeg mistænkte dem for at vægte kliks over substans. I mit hoved gav det slet ikke mening. Heldigvis kunne den inkarnerede Miriam fortælle mig, at der åbenbart er $$$ i kliks, hvorfor det faktisk giver meget god mening at lave lækre rubrikker med skodindhold.

Har jeg egentlig fortalt, at jeg er i et forhold? Jeg kan berette, at min far og jeg har slået op. Det kom ret naturligt, efter han tog på en første date, og, efter en halv time med kvinden, besluttede sig for, at de skulle være kærester. Hun flyttede forresten ind på adressen en måned senere. Det fine ved at begge mine forældre er blevet teenageskøre er, at uanset hvad jeg finder på at gøre af hjernedøde kærlighedsrelaterede ting, kan jeg aldrig nogensinde overgå dem. (Psst, fik jeg sagt, at min mor forlod min far til fordel for en belgisk hestehvisker?)

Karoline, kan du overhovedet sætte et komma? Karoline kan stadig ikke sætte et komma, og Karoline læser stadig ikke korrektur på sine indlæg. Hvilket hun burde. Det sker forholdsvist ofte, at jeg genlæser et af mine indlæg og finder tastefejl, stavefejl og kommafejl – og det gør lige tåkrummende ondt hver gang.

Jeg tror lige, jeg er blevet lidt lesbisk. Jeg er gået tilbage til mænd igen, selvom Adéle engang imellem popper op i mine drømme. Blot en genopfordring: har I ikke set filmen, så få det lige gjort.

Projekt betacaroten har desuden været en succes, og jeg render pt. rundt og ligner et let leversvigt. 

10 kommentarer

 • B

  Ihh altsaa, elsker simpelthen din blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Fik et indlæg i min mailboks, men ville kommenterer på det og kan simpelthen ikke finde det herinde.. Det med billedet af dine søskende??!?!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at clickbait kun giver mening, hvis man er en lorteblogger, der gerne kontinuerligt vil rå-snyde sine læsere med overskrifter, som er LORT! Kællinger! Hele bundtet! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ShIT. Er jeg kommet til at skrive noget andet?! Det er jo en kæmpe brøler! Undskyld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Wuhuu! Det her indlæg fik mig til at grine for første gang i dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Er først fornyeligt faldet over din blog og jeg er fan! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

42 ruller toiletpapir senere