Goddaw. I kan nu kalde mig Sort Kaffe.

Kvinder, der hader kvinder, men elsker mænd. 

Jeg har tænkt mig kort at berøre tre ting:

 1. Kvinder, jeg ikke forstår – og heller ikke bryder mig om.
 2. Graviditet.
 3. Min ekskæreste.

Vi lægger hårdt ud med kvinderne.
1. Jeg er jo begyndt til Crossfit, og i den forbindelse er jeg stødt på en håndfuld kvinder, som alle har en række ting tilfælles, hvoraf jeg kun har noget imod den ene: De er stærke, de har svulmende muskler, tjek på teknikken, og så har de en røv-nederen attitude. Men altså kun over for mig og de øvrige svedende XX-kromosomer. Over for mændene er de smilende, flirtende og imødekommende. Jeg kan huske den slags kvinder, eller piger, rettere sagt fra folkeskolen og gymnasiet, hvor amoriner, usikkerhed og hormoner fløj rundt i luften, og det samme gjorde tøserne efter drengene. Man vidste, at man ikke skulle prøve at lege med, for hvis man gjorde, ville de blot kvittere med en flabet bemærkning, et dræberblik eller hånende tavshed. Jeg husker dem grufuldt tydeligt, men jeg var også i den naive tro, at det var noget, man voksede fra med alderen. Boy, was I wrong. Det der cwossfit er ret socialt, og det sker ofte, at vi skal teame op to og to sammen, og hver gang det sker, kan jeg mærke, at jeg bliver suget 15 år tilbage. Mine øjne søger febrilsk efter en pige, som ser smilende og rar ud, for GUD FORBYDE, at jeg skal ende sammen med en af kvindehaderne. Den slags kan nemlig ødelægge en ellers dejlig time. Det ved jeg, fordi jeg har prøvet det flere gange, og det er ikke sjovt. Sidst var der en, som snappede af mig, fordi jeg ikke vidste om et Es (altså i et kortspil) havde højeste eller laveste værdi, hvorefter hun vendte sig mod Trænet Gut i Bar Overkrop og grinte. Før hende var der en anden, som nedladende forklarede mig, at jeg lissom ikke havde brug for TO kettlebells, før hun smutter over til Mandlig Coach og flirter med ham. Hvis jeg havde været en tegnefilm, havde jeg i begge situationer kløet mig voldsomt bag øret i lutter forvirring. Hvor kommer de kvinder fra? Og hvad fanden stiller man op med dem?

2. For en håndfuld dage siden gik det op for mig, at alt det, jeg havde tolket som stresssignaler, måske i virkeligheden var noget ganske andet. I 3-4 uger har jeg været umådeligt træt, min mave har været oppustet og gjort ondt, jeg har haft kvalme og hovedpine, og min hud er gået amok. Et hurtigt blik på kalenderen berettede også, at jeg skulle have haft menstruation for 7-8 dage siden, og så var det lidt ligesom, at brikkerne inde i mit hoved begyndte at skifte plads. Fuck. Fuck. Fuck, kørte det rundt, mens jeg hørte Orgi-E’s stemme i Det’ Ikk’ Vores, og sådan gik jeg ellers rundt flere dage som Umoden Type, Som Ikke Oooooorker At Købe Graviditetstest, indtil jeg en magisk morgen vågnede og for første gang i mit liv følte mig taknemmelig over et rødplettet lagen. Det sætter vi stor pris på.

3. Som et led I min My Name is Earl-liste (der, hvor jeg skal sige undskyld til forskellige mennesker) skrev jeg før nytår til min ekskæreste, som jeg ikke har talt med, siden jeg var meget lille og meget syg. Jeg ville bare ønske ham et glædeligt 2018, og som hurtig sidenote beklagede jeg også, at det endte, som det gjorde. Som et helt utopisk scenarie resulterede det i, at han skrev til mig i lørdags, fordi han var i byen, og vi endte med at hooke up til kaffe. Jeg tror, at vi begge fik brugt ordet forløsende flere gange (på den ikke-nasty måde), og jeg kan virkelig, virkelig på et ganske u-frelst plan anbefale, at man får ryddet op i de der kærlighedstråde fra fortiden, som gør, at der altid er et menneske, du ikke kan se i øjnene, når du passerer vedkommende på gaden.

sved

21 kommentarer

 • Maia

  Jeg var også medlem i Boxen og følte det samme! Virkelig ubehagelige typer, uanset hvor sød og smilende man prøver at være.
  Kom over i Unity Gym. Det er SÅ meget bedre. Alle snakker med alle, selvom jeg ikke er på hold, så snakker jeg stadig med en hel del. De har også gratis prøvetime, så go go go!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hvor er det pudsigt! Samme dag, du skrev, snakkede jeg med nogle af Boxen-pigerne, og de introducerede Unity for mig! Havde aldrig hørt om det før.
   Jeg tror måske, at det er blevet bedre, hvor jeg er, for heldigvis er idioterne mere undtagelsen end reglen — men er godt nok ked af, at det ikke var sådan for dig! ANYWAYS! Skal da så meget have en prøvetime! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maia

   Ja, jeg snakkede også med en af pigerne i Unity, som sagde at de Unity har rigtig mange af Boxens tidligere medlemmer, blandt andet fordi Unity fik nogle af Boxens bedste instruktører over og de tog så nogle medlemmer med.
   De har 14 dages gratis prøvetræning kan jeg se nu, så det er med at slå til 😀 Men hvilke hold er du på da?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det giver rigtig god mening! Trænerne er virkelig også alfa og omega.
   Bum.. jamen… lidt af hvert. Lige for tiden er jeg mest på stort hold, team WOD og almindelig WOD. Hvad gør du mest i? For jeg er ret meget fan af det hele!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du regner det med nr 1 ud…. så del det lige…. De findes mange steder desværre
  opgave fitness dk (og fitnesscentre) fordi der bare ikke var ok vejledning til når man som jeg er hybermobil…. De (trænerne) mente man skulle lidt mere end ledende kunne = skader
  crossfit lyder sjovt…. altså hvis jeg kunne det med mine led. Håber du kan bevare det som en leg trods mean girls

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hehe, tusind tak! Jeg må lære at ignorere det. 🙂
   Øv for de hypermobile led! Jeg ved selvfølgelig ikke, hvor voldsomt det er, men man kan godt gå til crossfit med hypermobile led. De vil helt sikkert gerne instruere og hjælpe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak
   Ja du kan meget med hybermobil led, men det kræver en instruktør der har viden om det og respekt for at det nogle lidt andre vilkår sådan en krop arbejder med.
   måske en dag, tror ikke vi har noget her omkring.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Jeg er desværre stoppet til Gud ved hvor mange sportsgrene grundet piger, som du her beskriver.. En af gangene var jeg så heldig at få at vide at det var grundet mit tynde udseende, at de ikke brød sig om mig. At jeg var god til sporten og for holdet interesserede dem sådan set ikke. Så jeg er i dag fan af løbeture evt med en god veninde og fitness eller yoga. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Ej, det er vel ikke rigtigt? Altså, jeg forstår dig hundrede procent, men det kan simpelthen ikke passe.
   Jeg tror helt afgjort, at det har noget at gøre med manglende selvtillid, som de midlertidigt henter ved at være nederen over for andre, men det er bare heller ikke okay. Hvis det er sket flere gange over lang tid, synes jeg seriøst, at det er imponerende, at du stadig kommer i fitness.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Du er sjeriøst en af de bedste bloggere. Du er ret hurtigt blevet min favorit. Jeg kan godt lide din anekdote om cwossfit. Jeg er selv ret trænet, eller det ved jeg i virkeligheden ikke om jeg er, men jeg tror det. Når jeg træder ind i fitnesscenteret, så træder jeg ind i en ufrivllig bikini fitness konkurrence, hvor jeg sammenligner mig med alle kvinder konstant. Det er så træls og skamfuldt på så mange niveauer. Fitness er en underlig ting på det punkt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Signe for faaaaen… tak mand! Jeg prøver bare at labbe det hele i mig! 😀
   Hæ, det kender jeg godt. Men det var sjovest, dengang jeg var den fitteste af alle (altså sammenligningen. Helt generelt havde jeg det ikke specielt sjovt!) Hvis du bliver træt af Bikini Fitness, spejle og hele det game, så tag til crossfit (haha, jeg er blevet en af de der missionærer!) der er nemlig ingen af delene!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  En kommentar til det med Crossfit: Jeg trænede i omtrent 3/4 af et år i Boxen på amager og det var alt sammen godt og jeg følte mig super sej, når jeg stod med hammeren og smadrede løs på dæk og hvad ved jeg.. Men! jeg oplevede også, at der var en vis form for konsensus om, at det kun var virkelig fedt, hvis man var lige ved at brække sig af overanstrengelse og det hele skulle være ‘mere og mere’. Det kulminerede i, at under den pågældende WOD, som jeg deltog i den dag, blev shamet af en af de der vilde fyre, der *skal* blive hurtigst færdig. Han gik op til træneren og påpegede, hvordan jeg (med pegende finger og det hele) ikke tog de kilo, der var skrevet på til kvinderne og hvordan jeg skalerede wod’en ned, så jeg også kunne være med, men uden at dø. Han synes det var unfair, at jeg på den måde slap lettere.. Hold kæft en nar! Træneren sagde ikke noget til det, men det gjorde simpelthen at jeg ikke følte at det var en stemning og atmosfære, jeg gad være i. Såå, nu er jeg tilbage i Fitness World, som slet ikke har samme street cred, men i det mindste er der ikke nogle der har haft ondt i røven over min deltagelse på hverken hold eller i frivægtsområdet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   WHAT. THE. FUCKKKKK.
   JEG ER MUNDLAM OG RYSTET I MIN GRUNDVOLD. du må nødvendigvis være stødt ind i universets største klaphat!!!! (Kan du huske hans udseende.. navn?)
   Ej, det er jeg godt nok ked af at hære på dine vegne; det må ha’ gjort ondt helt ind i maven at opleve det. 🙁 Min erfaring er (heldigvis) er fyrene er glade, så længe deres vægt er tungere end min! Føj. Sig til, hvis du giver CF endnu et skud. I’ll be there!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Ej, hvor er det øv, du har haft sådan nogle oplevelser til crossfit! Helt seriøst, jeg bliver så flov på mit køns vejne til tider.

  Hvor træner du? Vi er altså en håndfuld piger, som kender hinanden på kryds og tværs og som træner sammen i Kirken på Nørrebro og jeg kan love dig for vi allesammen er rigtig søde og smilende, så sig til hvis du ønsker at træne i en svedende og hårdtarbejdene, men langt mere venlig atmosfære! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, den følelse kender jeg godt. 😀
   Jeg træner i Boxen på Amager, og jeg må altså understrege, at jeg 99 procent af tiden kun omgiver mig med rare mennesker og god stemning, når jeg er der. Et par gange har jeg været uheldig, og det tager jeg så med. 🙂
   Når det så er sagt, så lyder det totalt fedt, og det vil jeg MEGET gerne overveje. Så har jeg også en undskyldning for at kigge forbi Nørrebro lidt oftere. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilia

   Nå okay, det var godt at høre! Troede lige det var en generel holdning i den box du trænede I. Jeg tænker, du kan se min mail, når jeg har skrevet den tilknyttet til kommentaren, så du kan jo bare skrive hvis du når dertil, hvor du tænker, at Kirken er et besøg værd 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Heldigvis ikke. Så var jeg loooong gone! Er ufatteligt dårlig til at navigere i andres underlige lune. 😀
   Og du er fandme sej! Tusind tak for det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg KNUS-elsker din blog, din måde at skrive på og mest af alt: din ærlighed. Når jeg kommer ind på en blog og ser et langt indlæg, smutter jeg hurtigt ud igen. Udover når det er din. Jeg elsker de lange indlæg, og jeg tjekker altid flere gange dagligt, om der er nyt fra dig. Bliv endelig ved med det, du gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Stine, jeg tror seriøst lige, at du har beskrevet alle bloggeres største, vådeste og mest henrivende drøm! Hvor gør det mig bare glad! Tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Er du ikke sammen med Oliver mere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Nej, vi ser ikke hinanden længere. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goddaw. I kan nu kalde mig Sort Kaffe.